Μετάβαση στο περιεχόμενο

1-3 μέρες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 50€.

0.00 0
Το καλάθι σας είναι άδειο. Πηγαίνετε στο Κατάστημα

Καλάθι

  Δευ. έως Σάβ. 9:00-21:00

0.00 0
Το καλάθι σας είναι άδειο. Πηγαίνετε στο Κατάστημα

Καλάθι

Πολιτική Πληρωμών – Ασφαλείς συναλλαγές

1. Πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας . Εξοφλείστε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της, στον χώρο σας. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα kostos_antikatabolis]€. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα και για ποσά έως 500,00€ με μετρητά. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις οι συναλλαγές που ξεπερνούν την αξία των 500,00€ για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

2. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.
Εφόσον σας διευκολύνει η παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα (Φισκάρδο, Κεφαλονιά) μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό με μετρητά για καθαρό ποσό έως 500,00 € ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ανεξαρτήτως ποσού στο pos του καταστήματός μας . Οι αποδεκτές κάρτες πληρωμής είναι: Visa, Debit ή Master Card.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας o μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφάλειας της Εθνικής Τράπεζας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του anis.gr

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας << ALPHA BANK >> χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο kρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει
με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η ιδέα για τη δημιουργία του anis.gr γεννήθηκε από την ανάγκη να αναδείξει το “online shopping” ως την πρώτη και πιο ασφαλή επιλογή κάθε καταναλωτή σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Στο anis.gr  φιλοξενούνται ελληνικά επώνυμα brands, στηρίζοντας την ελληνική αγορά και κατατάσσοντας το anis.gr στα πιο ενημερωμένα e-shop. Στο κατάστημα μας επίσης θα βρείτε  και πολλά χειροποίητα προϊόντα που δημιουργήθηκαν  με πολύ αγάπη και μεράκι όπως κοσμήματα και κεραμικά. Δεσμευόμαστε ότι κάθε δράση μας θα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας και θα γίνεται πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.

Λογαριασμός

Πληροφορίες

Anis eshop

Φισκάρδο 9, Κεφαλονιά

Τηλ: 26740 41049

Κιν: 6985020508

Email: info@anis.gr

© Anis Eshop 2021 Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την INFOLINE.GR

Πολιτική Πληρωμών – Ασφαλείς συναλλαγές
Μετάβαση στο περιεχόμενο