Μετάβαση στο περιεχόμενο

1-3 μέρες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 50€.

0.00 0
Το καλάθι σας είναι άδειο. Πηγαίνετε στο Κατάστημα

Καλάθι

  Δευ. έως Σάβ. 9:00-21:00

0.00 0
Το καλάθι σας είναι άδειο. Πηγαίνετε στο Κατάστημα

Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Η anis.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

Ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει εάν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως χωρίς να αναφέρει τους λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής από την πλευρά του οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (αν πρόκειται για λάθος της επιχείρησης) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι υπαναχωρεί.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνο εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση αυτών.

Διαδικασία επιστροφής 

Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία προκειμένου να γίνουν αποδεκτά για επιστροφή.

Αποστέλλετε το δέμα, με τον τρόπο που επιθυμείτε, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από τις περιπτώσεις αλλαγής προϊόντων που οφείλονται σε δικό μας λάθος (ενδεικτικά , άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, άλλο μέγεθος από αυτό που παραγγείλατε, οπότε τα σχετικά έξοδα επιβαρύνουν εμάς).

Επιστροφές που αποστέλλονται με χρέωση παραλήπτη δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον αποστολέα με δική του επιβάρυνση.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 26710 41049 κιν 6985020508, είτε μέσω e-mail στο aniskefalonia@yahoo.com

Η ιδέα για τη δημιουργία του anis.gr γεννήθηκε από την ανάγκη να αναδείξει το “online shopping” ως την πρώτη και πιο ασφαλή επιλογή κάθε καταναλωτή σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Στο anis.gr  φιλοξενούνται ελληνικά επώνυμα brands, στηρίζοντας την ελληνική αγορά και κατατάσσοντας το anis.gr στα πιο ενημερωμένα e-shop. Στο κατάστημα μας επίσης θα βρείτε  και πολλά χειροποίητα προϊόντα που δημιουργήθηκαν  με πολύ αγάπη και μεράκι όπως κοσμήματα και κεραμικά. Δεσμευόμαστε ότι κάθε δράση μας θα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας και θα γίνεται πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.

Λογαριασμός

Πληροφορίες

Anis eshop

Φισκάρδο 9, Κεφαλονιά

Τηλ: 26740 41049

Κιν: 6985020508

Email: info@anis.gr

© Anis Eshop 2021 Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την INFOLINE.GR

Πολιτική Επιστροφών
Μετάβαση στο περιεχόμενο